Isten veled Sipi!

2012.08.08. 12:44

sipos_ferenc_blog.jpg

Szomorú szívvel tudatjuk, hogy Sipos Ferenc (Sipi) 2012.07.29-én elhunyt. Sipos Ferencet 2012. augusztus 11-én, szombaton 14 órakor kíséri gyászoló családja, és a klubtársai az utolsó útra, a soproni Szent György templomban református szertartás szerint.

Sipit jómagam a klubhoz csatlakozásom után 2 évvel ismertem meg 2006-ban, mikor a klub 100 éves lett. Egy ideje nem volt aktiv, de a jubileum ismét sok régi tagot hívott "életre". Ez főleg Laci bácsinak volt köszönhető.

Sipi egy 1979-ben készült képpel került be a 100 év 100 alkotó 100 kép jubileumi kiadványunkba. Látszott ezen a képen is, hogy az élet adta megismételhetetlen pillanatokért rajongott, akárcsak jómagam. Szeretett videózni, a filmeket jól megvágni, akárcsak jómagam. Szerette a fotóklubot, akárcsak jómagam, és meg sokan mások is.

Mi pedig szerettünk, és szeretünk téged Sipi, és képeiden keresztül örökké élni fogsz bennünk, és az új generációk majd példát vehetnek rólad, és alkotó munkádról.

Csigó Gergely AFIPA, E-MAFOSZ (Soproni Fotóklub Egyesület, Alelnök)

Az említett képeddel búcsúzunk tőled, Isten veled, mennyei fényt!

sipi_1979_blog.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://sopronifotoklub.blog.hu/api/trackback/id/tr844701634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása