Közgyűlés és programok

2013.03.07. 08:44

2013-as közgyűlésünk után kisebb változások történtek a klub vezetőségében. 12 év klubvezetés után leköszönt Folcz Tóbiás, helyére a klub egyhangúlag Hipságh Gyöngyit választotta új vezetőnek. Az egyesület alelnöke továbbra is Csigó Gergely, a titkári feladatokat ezután Roth Balzs látja el, míg Dr. Nagy Attila ezután az egyesület számvizsgálói státuszát tölti be.

A személyi változások után ismét az év feladataira koncentrált a csapat. ismét kiírtuk a klub házi verseny sorozatát, a Fotó Futamot, valamint több program alapjait tettük le.

Akit érdekelnek a klubban történtek, vagy szeretne részt venni a klub gyűlésein, keressen minket a Liszt Ferenc Kultúrális Központban a város szívében minden csütörtökön 16-19 óráig.

Idén is várunk mindenkit kultúrális programjainkon, valamint webes felületeinken.

A Soproni Fotóklub Csapata

A bejegyzés trackback címe:

https://sopronifotoklub.blog.hu/api/trackback/id/tr875120946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása