Gondolom észrevettétek, hogy kis csönd honol a weboldalon, és a blogon is csak hébe-hóba van iromány. Nos igyekszünk belehúzni, a klub él és virul, de sajna megint előjött egy régi nóta, amiért már bocs, de nem fizetett senki..megint csak jött!

BEZÁR A GYÍK! Ennyi, amit mondtak nekünk, meg azt, hogy április 1-el akkor cóki móki azt irány a LISZT.

Mi azt hiszem még szerencsések vagyunk annyiban, hogy elég sok mindent teszünk az asztalra ahhoz, hogy elsők közt legyen helyünk, még akkor is, ha ez most csak ideiglenes. Ismét, újra! De sokak vannak, akik nem járnak sehogy, csak rosszul.

A nagy gond szerintem abban a fene nagy fejlődésben van, ami itt elvileg most folyik. Az a város, amelyik a kultúrális főváros címet Pécs elől akarta elhalászni, bezár egy olyan helyet, ahol ugymond a kultúra virágzik, és szinte annak utolsó mentsvára?? Hát nem is tudom...utólag kissé nagyképűnek tűnik az az elképzelés, hogy a kultúra itt számit..főváros..no comment..a Makó és Jeruzsálem mond valamit?

A klub történetében vannak akik sokadjára élik meg ezt a szitut. Én még csak harmadszor költözöm ha jól emlékszem, de már nekem is sok kicsit. Nem azzal van a gond, hogy egy gazdasági dolgot nehéz megoldani. A gond azzal van szerintem, hogy nem úgy tűnik, hogy létezne ebben a szituációban hosszabb távú terv, mint a fél év.

Én személy szerint azért sajnálom ezt  a lépést, mert a GYÍKban lehettem tanúja a klubunk új reneszánszának, és még sosem volt ekkor a taglétszám szerintem, és ami még ennél is jobb, hogy ebből a legtöbben aktivak, pályáznak, nyernek, kitüntetéseket kapnak..stb stb stb...ez már nem fér bele, heti 3 órába.

A LISZT is anno, mint egyik volt otthonunk, jó hely volt nekünk, de ez most más. Nem azért kerülünk oda, mert kérik, hogy menjünk, mert szükség van ott ránk, hanem azért, mert most ez a megoldás van, jah..de meddig? Mennyi gazdasági csökkenés kell ahhoz, hogy az aktuális 4 évre választott vezetés tönkre tegyen egy 105 éves klubbot, ahelyett, hogy csókolomot köszönne neki??? Lassan pedig illene azt hiszem...

Most mielőtt bárki aggódna, elmondanám, hogy a klubb sokkal nehezebb szitukat is átélt, ezt az akadályt is simán, gördülékenyen vesszük majd, de a satbilitás szerintem az alapja a növekedésnek, és az az akarat, hogy igen is ezt akarom csinálni, nem csak kell csinálnom, mert ez van.

A klub tagjai egytől egyig akarják is, és teszik is a dolgukat, a "nagy" embereknek ugyan ezt javaslom, és ha némi lelkesedésre, vagy pozitív energiára lenne szüksége valamelyiküknek...nos nézzenek be hozzánk!

Szóval április 1-től a Soproni Fotóklub Egyesület, a LISZT FERENC Központban fogja összejöveteleit tartani, addig még megtaláltok minket a GYÍK-ban!! Az új dinamikus és minket jobban tükröző honlapunk pedig lassan elkészül, ahová továbbra is várjuk lelkes közönségünk.

 

Csigó Gergely AFIAP, E-MAFOSZ

Az egyesület alelnöke

A bejegyzés trackback címe:

https://sopronifotoklub.blog.hu/api/trackback/id/tr82729567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása