Szeptember 25-én verőfényes reggel indultunk Kurt, Jenci és jómagam Hornba, az ottani fotóklub által rendezett két napos Foto Workshopra. Három ország (Ausztria, Csehország, Magyarország) három városának (Horn, Česky Krumlov, Sopron) közel 20 fotósa képviseltette magát ezen a rendezvényen.

A szálláshely elfoglalása és az ebéd elfogyasztása után szép reményekkel indultunk a közeli pincesorra és szőlős kertekbe.

 

 

Sajnos kivételesen igaza lett az időjósoknak, mert mire fotózásra került volna sor, már zuhogott az eső. Ez azonban nem szegte kedvét a népes fotóstársaságnak és a két bájos modellnek.

A fergeteges, vizes hangulatban a boros gazdákat is sikerült lencsevégre kapnunk, amint a modellekkel pózoltak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 A napot a kimerült és ázott társaság este egy Heurigerben zárta, ahol ismét készült néhány felvétel. Majd Kurt navigációs rendszerének szabotázsa ellenére mégis visszataláltunk a szálláshelyre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Az időjárás másnap sem volt kegyes hozzánk, így a szabadtéri fotózás helyett egy használaton kívüli, bontásra ítélt iskolában folytattuk a fotózást.  Ezt követően, egy motormúzeum öreg járművein fotóztuk a modelleket.

A programot ebéddel zártuk, melyen a cseh fotóklub meginvitálta a jelenlévőket egy hasonló programra Česky Krumlovba, a következő évre. Reméljük, mihamarabb mi is vendégül láthatjuk őket kis városunkban.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hipságh Gyöngyi

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sopronifotoklub.blog.hu/api/trackback/id/tr472551978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása