Szokatlan könyvbemutatót láthatott a szép számú közönség március 12-én, pénteken este 6 órakor a Balfi utca 49-ben. Egy Sopront bemutató könyv jelent meg a nyilvánosság előtt, alkotói között klubtársunk, Dr. Nagy Attila is jelen van.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A házigazda Sz. Nagy Sándor festőművész, restaurátor külön örömmel fogadta, hogy a festészet, grafikák mellett, a fotográfia is képviseltette magát az albumban.  Hiánypótló kiadvány a maga nemében az album, hiszen Sopronról több kiadvány is megjelent, de ehhez hasonló, ahol a festészet és fotográfia egyaránt megjelenik, még nem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A helyiség megtelt emberekkel és az érdeklődők a megnyitó után a képek megtekintése közben a Szépligeti Mátyás versmondó, valamint a Crazy Daisy Jug Band és a Rave On zenekar játékát élvezhették. A jó hangulatú megnyitó

Az albumban a következő művészek alkotásai szerepelnek: Fekete Judit Éva (grafikus-festő), Magyarné Derszib Eti (festőművész), Dr. Nagy Attila (fotóművész).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A képeket Tóth Jenő Tibor készítette.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sopronifotoklub.blog.hu/api/trackback/id/tr11841443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása